måndag 11 februari 2008

Sak jag vill ha:
Finns på http://shanalogic.com/item.php?item_id=1004&category_id=58, så om någon skulle ha 60 $ över och vill göra mig glad så vore det helt ok. Förresten är jag redan på ganska bra humör, men om ni vill göra mig gladare. Det finns matchande örhängen också :). Söta.

Hade inte trott att det skulle kännas så bra att veta att jag kommer att ha lägenheten själv till på torsdag, men det känns verkligen jättebra att jag inte kommer se Nicke på typ 5 dagar. Det låter kallt men han är helt säkert minst lika glad att slippa mig. Det gör mig inte ens något (nästan i alla fall) att veta att jag har ett berg med disk och ännu ett berg med tvätt att ta hand om för jag kommer kunna få så mycket mer gjort nu och så mycket tid för mig själv. Jag hade verkligen inte märkt förrän nu hur påfrestande det är att spendera så stor del av min tid med en person. 

Något annat som gjort mig på bra humör är att det känns så starkt som vår. Solen inte bara skiner utan den gör det med det där nya skarpare ljuset som gör att allt känns mycket skarpare. Jag har aldrig trott att jag var en sådan solmänniska, men jag blir bara så glad dessa nya ljusare tider och alla ljusa färger, det nya vårmodet bara för att det behövs ljusare skalor nu, jag lyssnar på gladare musik, jag känner mig piggare, fräschare, friskare, ja jag tror jag blir en ny och bättre människa. Eller så är det här bara en bra stund på en bra dag eftersom jag precis gjort omtentan i kemi och det känns bättre än förra gången (peppar peppar) vilket betyder att jag antingen klarade den, eller har lärt in helt fel saker, vilket inte alls skulle kännas bra, för jag skulle inte orka med att få underkänt på en omtenta, igen. Så ta i trä.

Nu ska jag ta en promenad innan solen försvinner, puss på er.

PS. Nu när jag pratar med Nicke på skype känner jag mig som den jättehemskaste människan...

söndag 10 februari 2008

Filmsittning på gasquen


Precis kommit hem från en sittning, börjar jobba kl 07.00 imorgon och är inte fullkomligt nykter så jag borde ju sova, men i min bitterhet bloggar jag istället. Inte det att jag är bitter över kvällen, den var oväntat lyckad, jag hade jätteroligt, lätt bästa kostymen (OK, Nicke hade kanindräkt, hur tävlar man mot det? Men i övrigt var min i en klass för sig [Alex, A clockwork orange om ni inte kopplade]), men jag ville stanna längre, jag vill inte gå upp om fem timmar och åka till jobbet och jag vill verkligen inte behöva göra kemitentan fler gånger så när jag imorgon, utslagen och bitter kommer hem från jobbet, kommer jag att vara tvungen att plugga resten av dagen för att det skall lyckas som jag vill. Så medans jag sitter och skriver detta är mina vänner ute och festar och får ragg. Visst blir man lite bitter? Allt som allt var det i alla fall en härlig kväll, och nu ska jag åtminstone försöka sova.

fredag 8 februari 2008

Alltså, de är ju helt dumma i huvudet men jag älskar de här serierna!

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Vad gör man inte för att slippa plugga?

Nog för att jag verkligen borde ta mig i kragen och sätta mig och plugga, på måndag är det omtenta i kemi, och jag vill verkligen verkligen inte göra den här tentan fler gånger och det var nära att jag klarade den sist så om jag nu bara satte mig och pluggade... Jag nekade till och med en utekväll för att jag var tvungen att plugga... Så det ska jag banne mig göra. Mer om mitt liv senare, och hoppas ni uppskattade detta helt meningslösa inlägg (*skeptisk).